Hey,

Herken jij je ook hierin?

Je moet de kids van school gaan halen en je hebt nog net genoeg tijd om snel boodschappen te doen voor vandaag en morgen. Met in de ene hand een tros druiven, bananen en een zak rode puntpaprika’s en in de andere hand een kilo gehakt ren je naar de kassa. Vanavond maak je het lievelingseten van zoonlief, nl. spaghetti. Je lieve dochter en je man plezier je morgenochtend met een lekkere verse fruitsalade als ontbijt.   

Lap!!! Natuurlijk is er maar één kassa open! Voor je, heeft een gepensioneerde dame met zeeën van tijd, de band vol gelegd met proviand voor een hele maand. Ze pakt de boodschappen tergend langzaam in, de goederen worden weloverwogen in de tassen geplaatst. Ondanks dat het een zeer vriendelijke dame is, die er duidelijk van geniet om nog een babbeltje te slaan met de kassierster, denk jij bij jezelf: “Doe a.u.b. door i.p.v. te babbelen!” Ongeduldig schuifel je heen en weer en met de kassierster wissel je de begrijpbare blik van … “hoelang gaat het nog duren?”

Net op het moment dat jij je boodschappen op de band kunt leggen, gaat de beltoon van je gsm.  Je manager! Je kunt dit telefoontje niet weigeren! Plichtsgetrouw, maar gefrustreerd neem je op!  Hij/zij moet je dringend spreken i.v.m. de presentatie van morgenochtend 8 uur.  Jij hebt die presentatie al 5 dagen geleden afgewerkt en naar hem/haar doorgestuurd, maar hij/zij heeft nu pas de tijd gevonden om die te bekijken. Wat had je verwacht??? Natuurlijk moeten er toch nog een aantal zaken aan veranderd worden…..  

“ARGH!!! …  I hate it!!! … Mierenneuker!! … Genoeg is genoeg! … Ik ben het beu!… Ik heb stress!!!…”

Trillend van woede en machteloosheid besef je dat je te laat op school gaat aankomen…
“Help! Is het al bijna vrijdagavond???”
Helaas … het is pas maandag … je werkweek is pas begonnen!   
“Ik zie het niet meer zitten…”  

 

Herkenbare situatie?

Lees HIER over de beste manier om deze stress te stoppen. 
Wij helpen je vandaag met ontstressen en geven je simpele en bruikbare tips.


Toch bijkomende hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor vrijblijvend gesprek.
info@garantieopsucces.be of + 32 (0)496 40 89 50 (Mireille)