RECHT OP SUCCES EN GELUK

Iedereen heeft het recht op succes en geluk, privé en op het werk!  Wil jij ook gewoon gelukkig zijn, dan ben je bij Solut - Garantie op Succes - aan het juiste adres.


WIE IS SOLUT?

Er was eens een meisje dat altijd zei ‘Later word ik zelfstandige’. Als tiener droomde ze ervan om met succes 3 kledingzaken te managen. Aankoop, personeel, marketing, boekhouding, voorraadbeheer, logistiek, verkoop, … Ze zag alle aspecten van het ondernemen wel zitten. Toen de jaren van verstand aanbraken, zei ze: ‘Dit doe ik als ik de lotto win.’ Maar ze vulde nooit een lottoformulier in.

Ze verkondigde steeds: ‘En als ik mijn job niet meer graag doe, dan ga ik niet meer werken’. 

Dat meisje was ik; Mireille, de drijvende kracht achter Solut.


WAT DOET SOLUT EN WAT DRIJFT MIJ?

In 1998 studeerde ik af als fiscalist en startte mijn carrière in een kleine KMO. Na enkele maanden werd ik de boekhoud- en personeelsverantwoordelijke. Door deze ervaring startte ik de studie HR-Management aan de Universiteit te Antwerpen 'UAMS' en koos ik bewust voor de HR-wereld. 

Met de jaren vergrootte mijn kennis en competenties en klom ik van HR-administratie naar HR- director. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in dienstverband, herken(de) ik de situaties van werknemers. Op het moment dat ik mijn KernTalenten ontdekte, kwam mijn jeugddroom weer naar boven. Ik kocht mijn eigen firma met de bedoeling hulp te bieden aan iedereen die daar nood aan heeft;  zowel zaakvoerders, alsook hun medewerkers. Zo werd Solut, Passion for HR op 1 februari 2016 in Sint-Truiden geboren.

(Loopbaan)coaching bij Solut is niet vergelijkbaar met de coaching die de meeste centra aanbieden. Solut werkt op basis van de KernTalenten

Wij bieden de garantie op succes en geluk voor de rest van je leven, zowel op privé als professioneel vlak. Dat klinkt misschien ongeloofwaardig, maar onze klanten krijgen echt de sleutels in handen om altijd de juiste keuzes te maken. Onze coaches, die op diverse locaties gevestigd zijn (Sint-Truiden, Tongeren, Peer, Heers, Wellen en Leuven) werken allemaal volgens deze methode en hebben minstens 3000 uren praktijkcoaching achter de rug. Het zijn één voor één gepassioneerde experten, met een hart voor hun job en met de wil om mensen te helpen.

Iedereen moet zijn KernTalenten kennen om de juiste keuzes te maken en zo te bouwen aan geluk en succes.


DOEL

Ik ben positief ingesteld en zie het leven door een roze bril. Waarom? Omdat positief zijn het geluk aantrekt EN omdat ik altijd de juiste keuzes heb gemaakt.  

Mijn doel is iedereen te helpen 'het geluk te vinden en te genieten van elke dag'.  Geloof me, dat kan makkelijk. Het kan wel enkel en alleen als je je goed voelt bij wat je in je dagelijkse leven doet. Met andere woorden; als je je KernTalenten uitoefent en dus altijd jezelf mag zijn. Werken mag geen opdracht zijn, maar moet aanvoelen alsof je 'je ding doet' Je moet de kans krijgen om je niet anders te moeten voordoen dan wie je bent. En ja, ook in je job moet je  jezelf kunnen zijn en jezelf verder  mogen ontdekken en ontplooien.

Mijn missie

is dat iedereen het recht heeft om gelukkig en succesvol te zijn.

KERNTALENTEN

In 2010 startte ik een KernTalenten-opleiding om de juiste hulp te kunnen bieden. Door zwart op wit mijn eigen KernTalenten te lezen wist ik het. Eigenlijk wist ik het al van kind zijnde. Ik voelde dat het de juiste stap was EN nu kon niemand mij nog tegenhouden. Ik had de interne kracht om door te zetten en te doen wat ik altijd al wilde: 'mijn eigen firma opstarten'. Eindelijk durfde ik die grote stap te zetten en de juiste keuze te maken. Niet alleen voor mijn geluk, maar ook voor dat van vele anderen, die ik hiermee zou helpen.

Vroeger dacht ik altijd dat ik geboren was voor het geluk. Dat kwam omdat ik altijd - toevallig en met de positieve steun van mijn grootmoeders, ouders, tantes, ooms en man - de juiste keuzes had durven te maken.  

Er viel een last van mijn schouders. Ik wist eindelijk 'hoe' ik het zou aanpakken en besefte toen, dat ik ook anderen kon helpen in hun zoektocht naar succes en geluk en dat op elk kruispunt in hun leven en bij het maken van keuzes.  


MIJN AANBOD VOOR JOU

Met een sterk empathisch vermogen, een luisterend oor, de diepgaande kennis in de KernTalenten en de nodige communicatie skills geven we het juiste inzicht op je werk, je privé, je leven. Met veel plezier steken wij - ikzelf en de coaches van Solut - je aan met onze energie en passie voor de KernTalenten.

Niet onbelangrijk: Wist je dat de KernTalenten één van de meest betrouwbare methode is in de 'wereld'. Prof. Dr. Elke Van Hoof van Vrije Universiteit 

Mireille Vandevorst met prof. dr. Elke van hoof

Brussel heeft de KernTalentenmethode onderzocht en kwam tot de vaststelling dat deze even betrouwbaar is als de Big5 persoonlijkheidstest (de meest gebruikte ter wereld) en beter scoort dan de MBTI!