Over Solut

Samen gaan we voor garantie op succes!

Iedereen heeft het recht op succes en geluk,
privé en op het werk!  

Wie is Solut?

Er was eens een meisje met een droom: ‘ ‘Later word ik zelfstandige’ en open ik 3 kledingzaken.’ Managen, aankoop, personeel, marketing, boekhouding, voorraadbeheer, logistiek, verkoop, … Ze zag alle aspecten van het ondernemen wel zitten. Tijdens de jaren van verstand zei ze: ‘Dit doe ik als ik de lotto win.’ Maar ze vulde nooit een lottoformulier in.

Ze verkondigde steeds: ‘Als ik mijn job niet meer graag doe, dan ga ik niet meer werken’.

Dat meisje was ik; Mireille, de drijvende kracht achter Solut.

Mijn doelen

Mijn positiviteit overdragen.

Ik ben positief ingesteld en zie het leven door een roze bril. Waarom? Omdat positief zijn het geluk aantrekt én omdat ik altijd de juiste keuzes heb gemaakt.

Helpen om het geluk te vinden.

Mijn doel is iedereen te helpen ‘het geluk te vinden en te genieten van elke dag’.  Geloof me, dat kan makkelijk. Het kan wel enkel en alleen als je je goed voelt bij wat je in je dagelijkse leven doet. Met andere woorden; als je je KernTalenten uitoefent en dus altijd jezelf mag zijn. 

Bewijzen dat werken plezant is.

Werken mag geen opdracht zijn, maar moet aanvoelen alsof je ‘je ding doet’ Je moet de kans krijgen om je niet anders te moeten voordoen dan wie je bent. En ja, ook in je job moet je  jezelf kunnen zijn en jezelf verder  mogen ontdekken en ontplooien.

Mijn verhaal

In 1998 studeerde ik af als fiscalist en startte mijn carrière in een kleine KMO. Na enkele maanden werd ik de boekhoud- en personeelsverantwoordelijke, een logisch gevolg was mijn studie HR-Management aan de Universiteit te Antwerpen ‘UAMS’ en koos ik bewust voor de HR-wereld. 

Met de jaren vergrootte mijn kennis en competenties en klom ik van HR-administratie naar HR- director. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in dienstverband, herken(de) ik de situaties van werknemers.

In 2010 startte ik een KernTalenten-opleiding om de juiste hulp te kunnen bieden. Door zwart op wit mijn eigen KernTalenten te zien wist ik het. Eigenlijk wist ik het al van kind zijnde. Ik voelde dat het de juiste stap was én nu zou niemand mij nog tegenhouden. Ik had de interne kracht om door te zetten en te doen wat ik altijd al wilde: ‘mijn eigen firma opstarten’. Eindelijk durfde ik die grote stap te zetten en de juiste keuze te maken. Niet alleen voor mijn geluk, maar ook voor dat van vele anderen, die ik hiermee zou helpen;  zowel zaakvoerders, alsook hun medewerkers. Zo werd op 1 februari 2016  Solut, Passion for geboren.

Vroeger dacht ik altijd dat ik geboren was voor het geluk. Dat kwam omdat ik altijd – toevallig en met de positieve steun van anderen – de juiste keuzes had durven te maken. Maar geluk en succes maak je voor een deel zelf door je KernTalenten te kennen en gebruiken.  

Vraag je Gratis Analyse aan:

6 + 1 =