TESTIMONIALS

van onze coaches en hun gelukkige coachees

‘Er zijn er écht heel veel mooie coaching verhalen en het is moeilijk om er één te kiezen.  Hier het verhaal van de Transitiemanager (Ingenieur) die zich absoluut niet meer gelukkig voelde in zijn job maar ook niet in het bedrijf. Voor hem viel het heel zwaar om in het kader van reorganisaties zich steeds te moeten aanpassen. Daarbij kon hij, in zijn nieuwe job, absoluut zijn sterktes niet uitleven waardoor hij zich ging vervelen en zelfs dreigde in een bore out te geraken.

 Door de kennis van zijn KernTalenten wist hij precies te verwoorden wat zijn droomjob was. Namelijk Ingenieur in een productieomgeving en liefst werken voor een bedrijf waarop hij fier kon zijn ervoor te werken. Kortom een bedrijf met een dynamische cultuur, mensgericht en met een sterk imago en dan liefst in zijn directe woonomgeving. Wij hebben dan een aantal bedrijven opgesomd en hem gevraagd om voor deze bedrijven alle vacatures, die bij zijn KernTalenten passen, op te zoeken en in de gaten te houden.  Onlangs heb ik hem opnieuw ontmoet. Hij meldde mij het goede nieuws dat hij is opgestart in een gerenommeerd bedrijf als productiemanager. Fantastisch!’

Janien

Coach

“Jouw analyse zat er boenk op.”
Mireille, ik geef je een dikke 9,5 op 10, voor je loopbaanbegeleiding! Ik raad je nu al aan omdat de analyse zo boenk erop was, omdat ik heel wat mensen ken die nood hebben aan begeleiding naar wat hen gelukkig kan maken en omdat jij zo goed de analyse wist duidelijk te maken. De enige reden waarom ik geen 10 gaf, is omdat 10 op 10 niet bestaat en je printer tegengewerkt heeft. 🙂 Blijf zo vooral verder doen!

Anneleen

Coachee/klant

Ik meld aan mijn omgeving dat een KerntalentenAnalyse zeker de moeite is om eens te doen, indien gewenst. Het is een hele goede en leuke manier om tot andere/nieuwe inzichten betreffende uzelf te komen. En dit kan je eigenlijk je hele leven gebruiken. Ook de onderlinge links tussen de verschillende kerntalenten, die je dan nuttig kan koppelen, zijn zeer boeiend.

Je doet het dus alvast prima zo 🙂

Valerie

Coachee/klant

Eén van mijn mooiste ervaring is deze van een leerkracht die na 15 jaar eindelijk durfde vragen of ze a.u.b. de creatieve vakken op school mocht geven. Ze had al jaren materiaal verzameld, gemaakt en op zolder gezet. Ze durfde die stap gewoon niet zetten, want ze kon het niet, ze mocht het niet, ze … Ondertussen is dat schooljaar al voorbij en heeft ze zich supergoed geamuseerd! (Het enige nadeel is dat ze die andere vakken nu niet meer wil geven, maar dat is het probleem van de directie).’

 “Neem je leven in eigen handen”. Dat is de belangrijkste les die ik leerde van Debbie Philtjens. Soms weet je het niet meer. Je bent volop bezig dingen te doen waar je totaal niet achterstaat. Je weet perfect wat je wil. eigenlijk weet je diep in jezelf ook hoe je dat kan bereiken. Maar iets houdt je tegen. Angsten, twijfels, ‘goede’ raad van je omgeving. Je zit in een vicieuze cirkel waar je dringend moet uit geraken omdat het je gezondheid op het spel zet. En voor je het beseft zit je je verhaal te doen bij Debbie. Alles wordt duidelijker, alles wordt op een rijtje gezet. Natuurlijk niet onmiddellijk. Toch voel je vanaf het eerste gesprek dat er iets zal veranderen. Enkele maanden later zeg je je job vaarwel en keer je het roer volledig om. De bevrijding. zonder deze gesprekken had ik het nooit gedurfd en was ik de rest van mijn leven in dat keurslijf blijven vastzitten. Nu doe ik eindelijk wat ik echt wil doen!”

 

Debbie

Coach

“Bedankt voor de begeleiding Janien.” Verrassend om te vast te stellen dat er op basis van de specifieke vragen een overzicht wordt samengesteld van de kerntalenten …

Een professionele aanpak en een zeer leerrijke ervaring om stil te staan met je sterke punten en activiteiten die energie vragen/geven. Aan de hand van het diepte-interview wordt men verplicht om na te denken over hetgeen men belangrijk vindt in een (ideale) job en worden er actiepunten besproken.

Frank

Coachee/klant

Een ervaren dame, die weet waarover ze spreekt en je onmiddellijk een ‘thuis’ gevoel geeft. Kent de materie zeer goed en houdt rekening met de situatie van de persoon op dat moment. Luistert, coacht en bekijkt de mogelijkheden op lange termijn, waardoor je echt wel jezelf leert kennen en energie voelt om door te zetten.
Katrien

Coachee/klant

 ‘Mireille, je hebt dat fantastisch gedaan. Je hebt ervoor gezorgd dat ik terug de ‘oude’ Nadine ben, maar dan wel de Nadine in een nieuw jasje en gericht op haar eigen kunnen en motivatie en niet op de wens of de wil van anderen.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en het duidelijk en uitgebreide verslag, zeker omdat ik mezelf beter kan ‘vatten’. Ook weet ik nu dat ik gericht moet kijken naar de kerncompetenties van een functie en deze moet afstemmen met mijn sterke kerntalenten. Dit maakt dat ik veel selectiever ben bij het doornemen van een vacature en het bedrijf en de functie inhoud afweeg vooraleer ik ga solliciteren.’

Nadine

Coachee/klant

De loopbaancoaching bevestigde dat ik meer in mezelf en in mijn KernTalenten moet geloven.

Ik was me wel bewust van mijn kunnen, maar omdat ik niet over de nodige diploma’s beschikte, de 50 al gepasseerd was en langdurig thuisgezeten had wegens ziekte, dacht ik weinig kans te maken op de arbeidsmarkt.

Dankzij de KernTalenten-Analyse realiseer ik mij dat willen, passie en doen belangrijker zijn dan diploma’s. Ik heb echt wel de job van mijn leven gevonden!

Inge

Coachee/klant

Interessante methodologie en goede resultaten. Duurt niet zo lang om te doen, en is met loopbaancheques ook zeer betaalbaar. En, jij bent zelf ook zeer aangenaam om mee te praten.

Hans

Coachee/klant

Bedankt Mireille Vandevorst voor uw begeleiding, coaching en luisterend oor. Wat een verduidelijking voor mij om gerichter naar een nieuwe job uit te kijken en die juiste match te vinden. Aanrader voor iedereen die job begeleiding wenst want Mireille haar engagement is top!

Ann

Coachee/klant

‘Janien luistert, zonder te oordelen.’  Ik vond het leerrijk en interessant om mijn kerntalenten te leren kennen. Je hebt zowel de kleine als grote kerntalenten één voor één toegelicht. Een aanrader van formaat.

Annelies

Coachee/klant

Ik heb zeer veel gehad aan de adviezen van Serafien.  Voel me terug helemaal ok nu ik weet wat mijn kerntalenten zijn en mijn werk er ook wat aangepast heb.  Bepaalde dingen laten vallen wat me te veel energie kost.  Gelukkig heb ik een goed bedrijf waar ik voor werk waar dit bespreekbaar was.

Anoniem

Coachee/klant

Dag Mireille, nogmaals dank voor je gedetailleerd rapport dat ik heb ontvangen. Graag wil ik je feedback geven over de loopbaancoaching. Je hebt dit gedaan met een professionele aanpak, zeer doortastend en hierbij een resultaat met hoge waarde. Ik zou niet weten welke verbeteringen hier nog mogelijk zijn. Voor mij een 9/10. Heel erg bedankt.

Bart

Coachee/klant

Ik ben geshockeerd hoe juist het resultaat van de loopbaancoaching is. Voor de “grap” heb ik ook even van mezelf een NEO-FFI afgenomen, dat is gebaseerd om de Big 5 en daar komt hetzelfde uit, alleen kan je met jouw lijst wel iets over empathie zeggen. Dat doet die niet die opsplitsing. Dus ik ben héél blij met mijn rapport 🙂

Debby

Coachee/klant

Ik weet nu wat mijn droomjob is! Al in gesprek met mijn man, een vriendin en familie vermeldt hoe overtuigd ik ben van deze loopbaancoaching.

Ze vragen hoe ik tot het resultaat ben gekomen. Ik vertel hen de stappen die gedurende de twee sessies aan bod kwamen (de vragenlijst, de kerntalenten die hieruit voort komen, het uitzoeken van mijn droomjob). Ze zien duidelijk aan me welke voldoening ik uit deze 2 sessies heb gehaald en lijken me erg overtuigd om het misschien zelf ook eens te doen.
Wonne

Coachee/klant

Vraag je Gratis Analyse aan:

8 + 1 =