Testimonials

JANIEN: 'Er zijn er écht heel veel mooie coaching verhalen en het is moeilijk om er één te kiezen.  Hier het verhaal van de Transitiemanager (Ingenieur) die zich absoluut niet meer gelukkig voelde in zijn job maar ook niet in het bedrijf. Voor hem viel het heel zwaar om in het kader van reorganisaties zich steeds te moeten aanpassen. Daarbij kon hij, in zijn nieuwe job, absoluut zijn sterktes niet uitleven waardoor hij zich ging vervelen en zelfs dreigde in een bore out te geraken.

Door de kennis van zijn KernTalenten wist hij precies te verwoorden wat zijn droomjob was. Namelijk Ingenieur in een productieomgeving en liefst werken voor een bedrijf waarop hij fier kon zijn ervoor te werken. Kortom een bedrijf met een dynamische cultuur, mensgericht en met een sterk imago en dan liefst in zijn directe woonomgeving. Wij hebben dan een aantal bedrijven opgesomd en hem gevraagd om voor deze bedrijven alle vacatures, die bij zijn KernTalenten passen, op te zoeken en in de gaten te houden.  Onlangs heb ik hem opnieuw ontmoet. Hij meldde mij het goede nieuws dat hij is opgestart in een gerenommeerd bedrijf als productiemanager. Fantastisch!'

 

 

Annelies: 'Janien luistert, zonder te oordelen. 'Ik vond het leerrijk en interessant om mijn kerntalenten te leren kennen. Je hebt zowel de kleine als grote kerntalenten één voor één toegelicht. Een aanrader van formaat.

♣ ♣ ♣

"SARAH is een sterke begeleidster die alles duidelijk kan overbrengen met eindeloos geduld om blijven de vragen te herformuleren en me gerust te stellen."

Ze legt de verbanden en vindt de antwoorden op al je vragen d.m.v. vragen te stellen en oprechte interesse in jou als persoon en zelfs in je angsten, die vaak ook o zo veel duidelijkheid brengen.

Sarah zorgt er voor dat je je heel op je gemak voelt en creëert het kader zodat je je open kunt stellen en tot de kern van de zaak kan komen, of zeg maar de kern van je talenten.

Ik beveel de kernanalyse begeleidt door Sarah ten zeerste aan iedereen aan, zij voelt je aan, beheerst haar vakgebied en doet dit met veel passie en nauwkeurigheid. 

♣ ♣ ♣

 

DEBBIE: 'Eén van mijn mooiste ervaring is deze van een leerkracht die na 15 jaar eindelijk durfde vragen of ze a.u.b. de creatieve vakken op school mocht geven. Ze had al jaren materiaal verzameld, gemaakt en op zolder gezet. Ze durfde die stap gewoon niet zetten, want ze kon het niet, ze mocht het niet, ze ... Ondertussen is dat schooljaar al voorbij en heeft ze zich supergoed geamuseerd! (Het enige nadeel is dat ze die andere vakken nu niet meer wil geven, maar dat is het probleem van de directie).'

"Neem je leven in eigen handen". Dat is de belangrijkste les die ik leerde van Debbie Philtjens. Soms weet je het niet meer. Je bent volop bezig dingen te doen waar je totaal niet achterstaat. Je weet perfect wat je wil. eigenlijk weet je diep in jezelf ook hoe je dat kan bereiken. Maar iets houdt je tegen. Angsten, twijfels, ‘goede’ raad van je omgeving. Je zit in een vicieuze cirkel waar je dringend moet uit geraken omdat het je gezondheid op het spel zet. En voor je het beseft zit je je verhaal te doen bij Debbie. Alles wordt duidelijker, alles wordt op een rijtje gezet. Natuurlijk niet onmiddellijk. Toch voel je vanaf het eerste gesprek dat er iets zal veranderen. Enkele maanden later zeg je je job vaarwel en keer je het roer volledig om. De bevrijding. zonder deze gesprekken had ik het nooit gedurfd en was ik de rest van mijn leven in dat keurslijf blijven vastzitten. Nu doe ik eindelijk wat ik echt wil doen!"

Ik beveel je zeer zeker aan, Janien!
Ik meld aan mijn omgeving dat een KerntalentenAnalyse zeker de moeite is om eens te doen, indien gewenst. Het is een hele goede en leuke manier om tot andere/nieuwe inzichten betreffende uzelf te komen. En dit kan je eigenlijk je hele leven gebruiken. Ook de onderlinge links tussen de verschillende kerntalenten, die je dan nuttig kan koppelen, zijn zeer boeiend.

Je doet het dus alvast prima zo 🙂

Valerie

♣ ♣ ♣

MIREILLE: Een leuke reactie van een tevreden coachee:  'Mireille, je hebt dat fantastisch gedaan. Je hebt ervoor gezorgd dat ik terug de 'oude' Nadine ben, maar dan wel de Nadine in een nieuw jasje en gericht op haar eigen kunnen en motivatie en niet op de wens of de wil van anderen. 
Ik ben erg tevreden met het resultaat en het duidelijk en uitgebreide verslag, zeker omdat ik mezelf beter kan 'vatten'. Ook weet ik nu dat ik gericht moet kijken naar de kerncompetenties van een functie en deze moet afstemmen met mijn sterke kerntalenten. Dit maakt dat ik veel selectiever ben bij het doornemen van een vacature en het bedrijf en de functie inhoud afweeg vooraleer ik ga solliciteren.'

Nadine, 45 jaar, zoekende naar een nieuwe uitdaging.
 
 
 
 

"Jouw analyse zat er boenk op"

Mireille, ik geef je een dikke 9,5 op 10, voor je loopbaanbegeleiding! Ik raad je nu al aan omdat de analyse zo boenk erop was, omdat ik heel wat mensen ken die nood hebben aan begeleiding naar wat hen gelukkig kan maken en omdat jij zo goed de analyse wist duidelijk te maken. De enige reden waarom ik geen 10 gaf, is omdat 10 op 10 niet bestaat en je printer tegengewerkt heeft. 🙂 Blijf zo vooral verder doen!

Anneleen, 32jr, allround bediende en zelfstandige in bijberoep

♣ ♣ ♣

"Bedankt voor de begeleiding Janien."

Verrassend om te vast te stellen dat er op basis van de specifieke vragen een overzicht wordt samengesteld van de kerntalenten … 

Een professionele aanpak en een zeer leerrijke ervaring om stil te staan met je sterke punten en activiteiten die energie vragen/geven. Aan de hand van het diepte-interview wordt men verplicht om na te denken over hetgeen men belangrijk vindt in een (ideale) job en worden er actiepunten besproken. 

Frank

♣ ♣ ♣

Janien, alvast bedankt voor mijn verslag, zat er op te wachten 😁 en bedankt voor de sessie's, het was de max!!

Je krijgt sowieso een 10, ZEER positief!

Heb al aan meerdere mensen gezegd dat het een echte aanrader is en ook om jezelf beter te leren kennen, je zult het zeker drukker krijgen hierdoor hihi.  

Gewoon blijven verder doen zoals U bezig bent, voor hoeft er niets te veranderen. U bent een aangename en intelligente vrouw, je ziet dat je U job graag doet en in volle overtuiging met de nodige kennis!

Dus kort gezegd, blijf wie je bent en doe gewoon door ❤. Je hebt mij alvast op weg geholpen en je zult ZEKER nog van mij horen.