Life Coaching

voor garantie op succes!

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je het over een andere boeg gooien? Of ben je gewoon op zoek naar de juiste richting qua studiekeuze, relaties, zelfontplooiing, etc.

Heb je eerder foute keuzes gemaakt en wil je nu wel kiezen voor je geluk, succes en plezier, een opleiding, carrièreswitch, je studie, je partner, je familie, je vrienden, etc. ? 

De KernTalenten geven je de kracht, het inzicht, het vertrouwen en de gouden sleutels om de juiste keuzes te maken.

Herken je de volgende situaties?

Ik ben een eeuwige twijfelaar.

Ik ben niet gelukkig in mijn relatie

Ik mis uitdagingen.

Ik voel me moe en uitgeput.

Ik heb nood aan een betere work-life balance.

Ik roest vast en/of zak weg in de sleur van alledag

Ik zeg vriendelijk ja, maar eigenlijk wil ik 'neen' uitschreeuwen.

Ik sterf binnenin van onmacht, verdriet, wanhoop, hulpeloosheid, ....

Ik loop er ongelukkig bij.

Ik heb stress.

Ik voel me slecht, maar weet niet waarom.

Is je antwoord op het merendeel van de vragen JA, dan is de kans groot dat je nood hebt aan coaching. 

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of coaching wenst.  

De KernTalentenMethode neemt je mee op reis naar je verleden en analyseert wat je graag deed in je lagere schooltijd en waarmee je graag speelde. Wat je toen spontaan graag deed gaf je energie en dat zijn jouw aangeboren sterke KernTalenten, een levenslange bron van positieve energie en kracht.

In het totaal zijn er 23 KernTalenten,
welke je sterk, half of klein hebt. 

Je KernTalenten zitten in je DNA!! 

Het is je ‘eigen persoon’, het is je ware-diepe ‘ik’,
het is ‘wie jij echt bent’.

Een KernTalentenanalyse brengt het volgende in kaart:

  • Je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’)
  • Je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding/oefening’)
  • Je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’)

In tegenstelling tot andere methodes wordt dit in kaart gebracht op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Je wordt niet in een hokje geperst waar je maar voor een stukje in past. Maar je krijgt wel een heel precies en compleet zicht op wie je BENT, WILT én KUNT WORDEN. Het wordt ook glashelder wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost.

Het gaat hier dus vooral om een zeer persoonlijke benadering en analyse. Je KernTalenten zijn je ‘gouden sleutels’ om de juiste keuzes te maken! Door deze werkwijze geven wij je de garantie op succes en geluk voor de rest van je leven, zowel privé als professioneel.

ONZE AANPAK!

Onze missie is dat iedereen het recht heeft om succesvol en gelukkig te zijn, zowel op het werk als in je privéleven. Wij, de coaches van Solut, zijn ervan overtuigd dat de KernTalentenMethode de enige juiste manier is om de juiste keuzes te maken en een nieuwe weg in te slaan.

Waar wacht je nog op?
Onze coaches zijn getraind om jouw KernTalenten te ontdekken. Als jij je keuzes maakt op basis van deze ‘Gouden Sleutels’, dan maak je altijd de juiste keuze. Eerst en vooral krijg je na een KernTalentenAnalyse opnieuw inzicht in jezelf, bijgevolg ook in je talenten en je drijfveren om tenslotte het roer om te gooien.

Om je leven terug in handen te nemen, moet je jouw KernTalenten kennen. Stel je hiervoor open en wij bieden je garantie op geluk en succes.

Hoe is de KernTalentenMethode ontstaan?

De grondlegster, de uitvindster, de moeder van de KernTalentenMethode is Danielle Krekels, een super dame uit Tienen. Als zaakvoerster van een ingenieursbureau en na 10.000 gesprekken te hebben gevoerd, startte ze aan een calvarietocht van 15 jaar durend onderzoek. 

Nog meer over KernTalentenAnalyse

Een KernTalentenanalyse brengt je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’) én je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’) én je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Niet als een type zoals zovele anderen, of geperst in een hokje waar je maar voor een stukje in past.

Lees verder

Niet onbelangrijk: Wist je dat de KernTalenten één van de meest betrouwbare methode is in de ‘wereld’. Prof. Dr. Elke Van Hoof van Vrije Universiteit Brussel heeft de KernTalentenmethode onderzocht en kwam tot de vaststelling dat deze even betrouwbaar is als de Big5 persoonlijkheidstest (de meest gebruikte ter wereld) en beter scoort dan de MBTI!

In het totaal zijn er 23 KernTalenten, welke je sterk, half of klein hebt.  Je KernTalenten zitten in je DNA!!  Het is je ‘eigen persoon’, het is de ware-diepe ‘ik’, het is wie jij echt bent.

Vraag je Gratis Analyse aan:

9 + 1 =