Deze week vernamen we dat de arbeidsmarkt weer aanzwengelt. Uit cijfers van VDAB blijkt dat het aantal vacatures in april meer dan verdubbeld is in vergelijking met een jaar geleden. Dat is goed nieuws voor wie werk zoekt.

Misschien heb je het afgelopen jaar je job verloren of ben je tijdelijk werkloos geworden, dan is er een goede reden om loopbaanbegeleiding te volgen. Je hebt nu de tijd om je vrij te maken om samen met een loopbaancoach uit te zoeken welke job het best bij je past. Met de vergaarde kennis kan je jezelf heel goed voorbereiden.

Je hebt al dan niet een diploma en je wilt graag verder gaan waar je gestopt bent. Alleen is er op dit moment geen werk in de richting of zijn er teveel kandidaten. Heb je er eigenlijk al ooit bij stilgestaan dat je misschien wel andere ‘verborgen’ talenten hebt? Hoe frustrerend het ook is dat je momenteel werkloos bent, zie het als een nieuwe kans. Je zou weleens helemaal opnieuw kunnen beginnen. Eindelijk datgene doen waar je al zo lang van droomt. Iets helemaal anders!

Klinkt dat een beetje te spannend? Geen nood! Je hoeft niet helemaal alleen en onvoorbereid in dit avontuur te stappen. Onze coaches kunnen je op koers zetten door eerst je KernTalenten te analyseren en aansluitend je in de goede richting te duwen. KernTalenten heeft iedereen, maar iedereen heeft andere KernTalenten. Hiermee bedoelen we dat niet iedereen voor dezelfde job in de wieg is gelegd. Wie een job uitoefent die bij zijn KernTalenten aanleunt zal nooit het gevoel hebben te moeten werken. Omdat het vertrouwd aanvoelt alsof je een hobby uitoefent. Dat klinkt toch als muziek in de oren.

Waarom deze kans laten liggen? Je betaalt bij VDAB slechts € 40 voor 4 uur coaching. Dat is een klein bedrag dat een enorm groot verschil kan maken. Je investeert eigenlijk € 40 in je toekomst. Wil je meer info over onze loopbaanbegeleiding contacteer ons dan gerust via info@solut-hr.be Op deze pagina ontdek je meer over KernTalenten.

Wacht niet te lang, want nu is het moment aangebroken om de rest van je leven met plezier te gaan werken!

Wacht niet te lang, want nu is het moment aangebroken om de rest van je leven met plezier te gaan werken!

Klinkt het ongeloofwaardig? Luister dan eens naar deze getuigenis.

http://https://youtu.be/-euycCiQjzY

Solut is bezorgd om jou als werknemer, maar ook om je werkgever. Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Iedereen kan stappen zetten naar zijn eigen gelukSolut helpt je om je KernTalenten te ontdekken. Na deze ‘prachtige’ ontdekking wordt het zoveel helderder en duidelijker welke stappen jij kunt zetten naar je geluk en succesDe keuze ligt bij jou.

Solut garantie op succes inspireert je met prikkelende blogs en belangrijke info, want iedereen heeft het recht om gelukkig en succesvol te zijn. Wil je geen enkele blog of info missen? Volg ons op FacebookLinkedIn en Instagram.

 

© Foto: https://www.pexels.com/