We zijn gestart met een nieuw jaar, met een nieuwe agenda, maar met dezelfde sh*t! Na amper twee weken loopt het al fout. Je zit alweer midden in de ratrace met dezelfde voornemens, dezelfde mislukkingen, dezelfde sh*t ????.  Hoe is het toch mogelijk? Weer datzelfde werk? Dezelfde vervelende baas, dezelfde files, dezelfde sleur, … ? ? Je zou eigenlijk eind vorig jaar een einde maken aan je situatie, maar toch zit je hier weer in een nieuw jaar met dezelfde sh*t!

Tijd voor verandering

Je ouders of je omgeving hebben vaak een invloed op je studie- en werkkeuze. Het is ook een feit dat je tijdens je leven in een rollercoaster terecht komt; ‘huisje, tuintje, gezinnetje’. Door deze factoren zijn je eigen KernTalenten op een zijspoor gezet. Daardoor voel je je ongelukkig in je job. Het voelt gewoon niet goed en zelfs onnatuurlijk. Wanneer je nu niet ingrijpt, blijf je ongelukkig met een burn-out of een bore-out ? ? ? als gevolg.

Onze gouden tip

Weet dat jij de enige bent die je leven kan veranderen. Hetzelfde blijven doen als voorheen levert geen ander resultaat. Ben jij bereid om te veranderen? Ja?

Stel jezelf deze 7 belangrijke vragen om voor jezelf uit te zoeken waarom jij (geen) stappen durft te zetten om voor je eigen geluk te gaan:

  • In welke situatie en door wie voel ik me uitgeput, slecht gezind, kwaad, energieloos, gefrustreerd, …?
  • Wat kost mij energie?
  • Wanneer voel ik me opgelucht, tevreden en blij?
  • Waar droom ik van?
  • Hoe ga ik het aanpakken om mijn energie terug te krijgen en voor mijn droom te gaan?
  • Wie gaat me hierbij helpen?
  • Doe dé test

DIT jaar betekent voor jou nieuwe kansen ? ? ?. Zeg neen tegen een opkomende bore-out of burn-out. Werken kan enkel ‘fun’ zijn, als het ‘de job van je leven is’. En, het leven is plezant, als jij jezelf mag zijn.

Zorg daarom dat je altijd de juiste keuze maakt. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig en in 4 uur geklaard! Herontdek jouw KernTalenten. Elke keuze die je maakt, op basis van je KernTalenten voelt goed aan en geeft je tonnen energie en geloof in jezelf. 

Maak komaf met ‘the usual sh*t’

Neem nu je smartphone en stuur een sms 0496 40 89 50 of mail naar info@solut-hr.be en maak een afspraak met één van onze coachexperten.

In slechts 4 uur en voor 40 € (met VDAB loopbaancheques) investeer jij in je eigen geluk en succes. Een kleine investering om je (professionele) leven weer op rails te krijgen en je gouden sleutels te ontvangen om de rest van je leven de juiste keuzes te maken. Dit klinkt toch als een superdeal en veelbelovend, niet? Lees ook de vele getuigenissen van lotgenoten die wij op weg geholpen hebben naar een beter gebalanceerd leven en een mooie toekomst. 

Wil je hier meer over weten? Of heb je concrete vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze coaches werken vanaf diverse locaties, er is dus altijd hulp in de buurt. info@solut-hr.be


Solut garantie op succes inspireert je met prikkelende blogs en belangrijke info, want iedereen heeft het recht om gelukkig en succesvol te zijn. Wil je geen enkele blog of info missen? Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Photo by Alexander Popov on Unsplash