Aan de vooravond van Allerheiligen verschijnen spinnen, spoken en griezelige maskers in het straatbeeld. Slechts één avond in het jaar mag je in de huid kruipen van een zombie. Helaas lopen er door het jaar heel wat zombies rond. Mensen die dag in, dag uit op automatische piloot leven. Opstaan, werken, eten, slapen en de volgende dag herhaalt zich dit. Dit is nog veel enger dan Halloween!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn droom job kan vinden en een gelukkig en gevarieerd leven kan leiden. We geven 3 tips!

1. Stop met excuses te verzinnen!

In plaats van excuses te verzinnen waarom je in je job blijft hangen, zou je beter redenen bedenken om je droomcarrière na te jagen. Een job, die je al jaren uitvoert, voelt vertrouwd en geeft je een bepaalde zekerheid. Maar, als je ongelukkig bent in je job ga je enkel maar meer en meer gefrustreerd geraken.

2. Volg je passie

Doen waar je van houdt is het beste gevoel ooit… en er geld mee verdienen is nog beter. Sta eens stil bij wat je energie geeft. Waar je echt gelukkig van wordt.  Waar je passie ligt. Start bv. een eigen bedrijf en verdien er geld mee. Denk aan coaching of verkoop van diensten of producten. Solliciteer naar een job die helemaal bij je past. Zo raak je nooit opgebrand en wordt je passie nog sterker.

3. Doe het stap voor stap

Onbezonnen en te snel handelen is geen goed idee. Je hoeft dit ook niet alleen te doen. Met de juiste coach of mentor bereik je veel meer. Je krijgt niet alleen advies van een ervaringsdeskundige, je hebt ook een grotere kans op snel succes.


Bij Solut Coaching werken we vooral volgens de KernTalentenMethode. Een beproefde methode waar snel zichtbaar wordt wat je potentieel is, wat je motivatie is en wie jij echt bent. Onze coaches passen deze methode toe tijdens loopbaanbegeleiding, individuele of team coaching. Het YMCA mentorship gaat nog een stapje verder en is een uitgebreid en gepersonaliseerd traject voor ondernemers die hun business willen uitbouwen of verfijnen, werknemers die vastlopen in hun job of mensen die hun carrière een andere wending willen geven. Kortom, iedereen die geluk en succes nastreeft, maar er niet op eigen houtje in slaagt kan bij ons een coaching op maat volgen.Wens je meer te weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, aarzel niet om ons te contacteren. info@solut-hr.bewww.garantieopsucces.be  

Solut garantie op succes inspireert je met prikkelende blogs en belangrijke info, want iedereen heeft het recht om gelukkig en succesvol te zijn. Wil je geen enkele blog of info missen? Volg ons op FacebookLinkedIn en Instagram.