Nog even en het jaar is alweer voorbij. Weet je nog welke goede voornemens jij aan het begin van dit jaar hebt gemaakt? En? Hoelang heb je het volgehouden? Hoeveel heb je er gerealiseerd? Oh, was je, je voornemens al vergeten? Een beetje in de doofpot gestopt, om je niet nog slechter te voelen? ? 2020 komt met een lege agenda en bomvol kansen, er is dus niets verloren. 

Weet je al hoe je het nu gaat aanpakken? Ga je weer dezelfde fouten maken? Je alweer laten vangen? Blijven hangen in die job, die je ongelukkig maakt ? ? Je blijven ergeren aan je partner, die je niet begrijpt? Elke dag die eindeloze files trotseren? … ? ?

Stap uit de ratrace!

Hier 7 belangrijke vragen om je bewust te maken en af te rekenen met negatieve energie:

  • Wat vreet bij mij energie?
  • Wanneer (in welke situatie) voel ik me slecht, futloos, boos, gefrustreerd?
  • Wanneer ben ik blij?
  • Wat moet anders?
  • Hoe ga ik dat aanpakken?
  • Wie gaat me hierbij helpen?
  • Doe nu zeker dé test? 

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen ? ? ? op fun en plezier.

Neem je leven in eigen handen. Zorg er wel voor dat je weet welke ‘juiste’ richting uit te gaan en niet weer een foute keuze te maken.

Herontdek je aangeboren KernTalenten om terug plezier te hebben in je job. Zet je KernTalenten in, om een nieuwe uitdaging aan te gaan, voor je eigen geluk.


Contacteer ons zo snel mogelijk voor een afspraak met één van onze coaches. Te opdringerig? Welnee, we weten dat wij je kunnen vooruithelpen en een boost kunnen geven in de juiste richting. Het kost je slechts 4 uur en 40 € (met VDAB loopbaancheques) om je (professionele) leven weer op rails te krijgen en je gouden sleutels te ontvangen om de rest van je leven de juiste keuzes te maken. M.a.w. om gelukkig en succesvol te zijn. (vanaf 1 januari 2020 dien je minimum 7 jaar werkervaring te hebben als werknemer of zelfstandige om gebruik te kunnen maken van VDAB loopbaancheques. Wees er dus nog snel bij als dit voor jou niet van toepassing is)

Klinkt dat veelbelovend, maar geloof je er niet in? Lees dan de positieve testimonials op onze site. 

Wil je hier meer over weten? Of heb je concrete vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze coaches werken vanaf diverse locaties, er is dus altijd hulp in de buurt. 

Mis onze interessante blogs niet, volg ons op Facebook en/of LinkedIn.