WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LOOPBAANCOACHING?


WAT ZIJN KERNTALENTEN?

Kerntalenten zijn je potentieel. Ze worden heel gedetailleerd en genuanceerd in kaart gebracht door je persoonlijkheid, je talent en motivatie te analyseren. Het gaat hier vooral om een zeer persoonlijke benadering en analyse. Je KernTalenten zijn je 'gouden sleutels' om de juiste keuzes te maken! Door deze werkwijze geef ik je de garantie op succes en geluk voor de rest van je leven, zowel privé als professioneel.

de gouden sleutel tot succes met coaching van Solut garantie op succes

Hoe kan dat?

KernTalenten zijn eigenlijk je natuurlijke aanleg, met zowel je aangeboren sterke als minder sterke eigenschappen. Bijgevolg is deze methode een totaal andere aanpak van loopbaancoaching. WAT LEVERT HET MIJ OP?

  • Zekerheid: Iedereen vindt zichzelf terug en staat dan 100% stevig in zijn schoenen bij elke keuze.
  • De juiste work-life balans.
  • De absoluut enige werkwijze voor ‘de juiste persoon op de juiste plaats’.
  • De beste, snelste en gemakkelijkste wijze om 100% zeker te zijn van welke richting uit te gaan.
  • Gelukkig zijn en plezier hebben in het uitoefenen van de job en in alles wat je doet.
  • De gouden sleutel van je Sterke KernTalenten. Daardoor kies je altijd bewust om de juiste keuzes te maken en de foute keuzes te vermijden (en dus hiervoor alternatieven te zoeken). 
  • Vermijden van faling of grote problemen, doordat je ze in kaart brengt via je KernTalenten. M.a.w. je valkuilen zijn vooraf gekend, zodat je hierop pro actief acties kunt nemen.
  • Verhogen van teamspirit en samenwerking.
  • Inzicht en begrip van anderen en hun manier van doen. Daardoor kan je betere relaties opbouwen.

KOM IK IN AANMERKING?

Iedereen komt in aanmerking voor loopbaancoaching door KernTalentanalyse.


WAT HEB IK TE VERLIEZEN?

4 uren van je kostbare tijd. Tijd is onbetaalbaar, maar lees hieronder wat je te winnen hebt.


WAT HEB IK TE WINNEN?

Je KernTalenten kennen is je ticket naar zekerheid. Het zorgt ervoor dat je sterk in je schoenen staat om bijgevolg keuzes te durven maken. In je kracht gezet worden.


HOEVEEL KOST HET?

Sessies loopbaanbegeleiding kunnen bekostigd worden met een loopbaancheque van de VDAB ter waarde 40 euro. Eén cheque geeft recht op 4 uur begeleiding. Afhankelijk van je persoonlijke vraag zijn extra opvolggesprekken mogelijk. De coaching duurt zolang jij het nodig vindt, met een maximum van 8 uur. 

De cheques kunnen telefonisch (0800 30 700) of >> HIER online besteld worden.
 


HOE IS DE  KERNTALENTENMETHODE ONTSTAAN?

De grondlegster, de uitvindster, de moeder van de KernTalentenMethode is Danielle Krekels, een super dame uit Tienen. Als zaakvoerster van een ingenieursbureau en na 10.000 gesprekken te hebben gevoerd, startte ze aan een calvarietocht van 15 jaar durend onderzoek. 

De KernTalentenMethode neemt je mee op reis naar je verleden en analyseert wat je graag deed in je lagereschooltijd.  Het onderzoekt 'de leukertjes' waarmee je toen spontaan speelde. Wat je spontaan deed, geeft energie en zijn je aangeboren sterke KernTalenten, een levenslange bron van positieve energie en kracht

In het totaal zijn er 23 KernTalenten, welke je sterk, half of klein hebt.  Je KernTalenten zitten in je DNA!!  Het is je 'eigen persoon', het is de ware-diepe 'ik', het is wie jij echt bent.

Wat is een KernTalentenAnalyse? 

Een KernTalentenanalyse brengt je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’) én je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’) én je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Niet als een type zoals zovele anderen, of geperst in een hokje waar je maar voor een stukje in past. Wel een heel precies en compleet zicht op wie je BENT, WILT én KUNT WORDEN. Ook wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost, wordt glashelder.