Garantie op Succes of kortweg GOS is een door VDAB erkend loopbaancentrum en onderdeel van Solut-HR. In tegenstelling tot de meest loopbaancentra werken wij op basis van de KernTalenten.

De KernTalentenMethode neemt je mee op reis naar je verleden en analyseert wat je graag deed in je lagereschooltijd en waarmee je graag speelde. Wat je toen spontaan graag deed gaf je energie en dat zijn jouw aangeboren sterke KernTalenten, een levenslange bron van positieve energie en kracht.

In het totaal zijn er 23 KernTalenten, welke je sterk, half of klein hebt.  Je KernTalenten zitten in je DNA!!  Het is je 'eigen persoon', het is je ware-diepe 'ik', het is ‘wie jij echt bent’.

Een KernTalentenanalyse brengt het volgende in kaart:

  • je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’)
  • je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’)
  • je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’)

In tegenstelling tot andere methodes wordt dit in kaart gebracht op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Je wordt niet in een hokje geperst waar je maar voor een stukje in past. Maar je krijgt wel een heel precies en compleet zicht op wie je BENT, WILT én KUNT WORDEN. Het wordt ook glashelder wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost.

Het gaat hier dus vooral om een zeer persoonlijke benadering en analyse. Je KernTalenten zijn je 'gouden sleutels' om de juiste keuzes te maken! Door deze werkwijze geven wij je de garantie op succes en geluk voor de rest van je leven, zowel privé als professioneel.


garantie op succes, loopbaancoaching volgens de KernTalenten